Middag på Astern

Christian har komponerat ett par härliga menyer som passar utmärkt att avsluta ett möte eller starta ett samarbete med - eller varför inte fira ett jubileum eller en jubilar! Tillsammans med sommelierutvalda viner tar vi er med på en smakresa.

Menyer


"Havets delikatesser" 895 kr /p

Skaldjursplateau med hummer, kräftor, musslor, ostron och räkor. Serveras med tre såser, Astern’s hembakade bröd två sorter, råg- & surdeg samt två sorters ost. 

 

"Alltid på Astern" 545 kr /p

*
Marstrandsröra med räkor, ägg, pepparrot, gräslök, färskost och majonnäs serveras på Astern's rågbröd, toppas med tångkaviar och picklad lök.

**
Mowitzkyckling från Marieströms gård serveras med franskt potatisstomp, mustig murkelsås och säsongens primörer.

***
Chokladmousse på Valrhona, serveras med rårörda bär och pistagenötter.

 

Säsongsmeny "Vinter" 725 kr /p

*
Hummersoppa severas med pilgrimsmussla och fänkålssallad.

**
Klassisk pepparstek på oxfilé med potatisgratäng, haricot verts, bacon och säsongens svamp.

***
Vaniljglass serveras med vaniljkokta hjortron.


Varmt välkomna med er förfrågan. Vi ser fram emot att höra från er!

 

Astern 57 (1)