Vecka 4
Onsdag
DAGENS KÖTT
Wallenbergare på kalv med potatispuré, brynt smör, lingon och ärtor.
DAGENS FISK
Fisk- och skaldjursbiff med skaldjurssås, potatisstomp och ärtor.
DAGENS VEGETARISKA
Pasta serveras med skogssvamp, oumph, ruccola och parmesanost.
VECKANS SALLAD
Wasabi Caesar med sesamkyckling, ingefärskrutonger, parmesanost och rostat bacon. Går även att få med räkor istället för kyckling!
Torsdag
DAGENS KÖTT
Kålpudding med skysås, rårörda lingon och kokt potatis.
DAGENS FISK
Örtbakad sejrygg med basilikasås, pasta och parmesanost.
DAGENS VEGETARISKA
Sojafärsbiff med fetaost, tomat, tzatziki, jasminris och oliver.
VECKANS SALLAD
Wasabi Caesar med sesamkyckling, ingefärskrutonger, parmesanost och rostat bacon. Går även att få med räkor istället för kyckling!
Fredag
DAGENS KÖTT
Nötköttsgryta med bacon och ädelost, serveras med jasminris och saltgurka.
DAGENS FISK
Panerad torsk med västkustremoulad, kokt potatis och citron.
DAGENS VEGETARISKA
Sojafärsbiff med fetaost, tomat, tzatziki, jasminris och oliver.
VECKANS SALLAD
Wasabi Caesar med sesamkyckling, ingefärskrutonger, parmesanost och rostat bacon. Går även att få med räkor istället för kyckling!